Εργαλεία / Εξυπ. Πελατών

→ Συμβουλές συσκευασίας

Το μεγεθος της συσκευασίας πρέπει να είναι ανάλογο με περιεχόμενο της για να αποφευχθούν οι φθορές.

Χρησιμοποιείστε ταινίες συσκευασίας για να σφραγιστεί η αποστολή.

Φροντίστε τα υγρά να είναι σε δοχεία που δεν παρουσιάζουν
διαρροές ,σφραγισμένα σε πλαστική σακούλα.

Γύρω από είδη όπως cod DVD τοποθετήστε μαλακό υλικό.

Οι ετικέτες Εύθραυστο και Προσοχή δεν υποκαθιστούν την κατάλληλη συσκευασία ,παρά εξυπηρετούν μονό πληροφοριακούς σκοπούς.

Η Direct Courier δε φέρει ευθύνη για τις συσκευασίες ,Ο πελάτης είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι η συσκευασία είναι κατάλληλη για την διεκπεραίωση της αποστολής.

→ Ογκομέτρηση αποστόλων

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ ).

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.


  
E-Business

H Direct Courier στην προσπάθεια της να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της διαθέτει μέσω του site της Αναζήτηση Αποστολής (Track & Trace)

Εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να έχετε πλήρη ενημέρωση για την πορεία των αποστολών σας...

Χάρτης Υποχρεώσεων

Η Direct Courier έχει ως σκοπό μεταξύ άλλων τη με κάθε μέσο ταχεία και ασφαλή παραλαβή, ταξινόμηση, αποστολή, διαβίβαση και επίδοση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εγγράφων, εντύπων, μικροδεμάτων, δεμάτων και πάσης φύσεως αντικειμένων επείγουσας διαβίβασης και τη με κάθε μηχανικό, μηχανογραφικό, ηλεκτρονικό και μαγνητικό μέσο αναπαραγωγή, εκτύπωση ...

Οροί Ανάληψης Μεταφοράς

Η Direct Courier μπορεί να διασφαλίσει και εγγυάται υπεύθυνα το απόρρητο των παρεχομένων από αυτή Ταχυδρομικών Υπηρεσιών , σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους, και ειδικότερα του Ν.2668/1998 όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3185/2003 και του με αριθμό 1001/Φ.21/2005 Κανονισμού της Α.Δ.Α.Ε.,...

DIRECT COURIER SERVICES
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 83-18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τηλ. 210 9923900 - Fax 210 9924410 - email: directcourier@directcourier.gr

design by specs.gr